Dålig uppdatering

Hallå mina vänner!

Vet att jag har varit dålig på uppdatering denna vecka, men ni vet hur det är när man är upptagen med jobb, djur, hem och hushåll... Dessutom kräver ju gubben sin uppmärksamhet också...

Slänger in ett litet inlägg medan jag käkar frukost innan det är dags att åka till jobbet. Har delad tur idag, dvs jobbar 7-12 och 16-21. Skulle ha jobbat i morgon också, men tog semester eftersom det är dags för Djörfiklubbens årliga glöggritt. Jag har även denna gång lånat ut min stolta springare Blakkur till Maria M. Känner att mina domnande händer inte skulle bereda mej nån större glädje på hästryggen i 1,5-2 timmar.

Men eftersom vi har bjudit in Djörfiklubben och dess medlemmar hem till oss, så vill jag gärna vara med och servera glöggen (och dricka lite själv förstås...).

Igår var sista utröstningen i Idol inför finalen nästa vecka. Kul att två rockers gick vidare och inte en massa smöriga "messångare" som det brukar. Tove kommer att lyckas ändå med sin karriär. Tycker att Calle är den som har utvecklats mest genom säsongen, från den blyga killen (stel som ett kylskåp) till en riktig entertainer med spring i benen.

Lycka till Calle, Erik och även Tove med era musikkarriärer!!!

//Sussie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0