Julklappsinköp och julstämning

Idag har Niklas och jag varit i Västerås och handlat julklappar. De första inköpen för året (nästan, har fuskat lite med klappar till Niklas på hemmaplan).

Mamma önskar sej en ljuskrona i smide för levande ljus. Hittade tyvärr ingen sån, men däremot hittade vi två väggljusstakar i smide som min kluriga gubbe sa att vi sätter ihop på något sätt (typ svetsar eller nåt) och sätter i en kedja. Då blir det en snygg och annorlunda ljuskrona.

Till hästarna köpte vi en hink med hästgodis. Det blir inte mycket att dela på tre, men de kommer även att få lite pepparkakor och annat gott som är mer lämpligt för en känslig hästmage.

Katterna får de sedvanliga tonfiskburkarna, men om man bara äter torrfoder annars så är det en riktig delikatess. Vad hunden ska få har vi inte bestämt ännu.

Vi passade även på att inspektera nästa projekt som kommer att hamna på gården. Niklas hittade en bil på annons som vi var och tittade på. På vägen hem bestämde han sej för att köpa den, så i morgon åker vi till Åkers Styckebruk och hämtar hem vårt nya projekt, en Volvo 855. Niklas har sneglat efter sådana ända sedan vi träffades för många många många år sedan...

För att göra en solig och fin dag ännu bättre, när vi kom hem efter mörkrets inbrott så började snön att falla! Det finns inget bättre en decemberkväll än detta! I synnerhet inte om det är den första snön som faller för året!!!Se det snöar, se det snöar, det var väl roligt HURRAAAAAA!!!!!!!!!!!!


Nu återstår att se hur mycket snö som kommer, samt om det kommer att ligga kvar till jul...


Snöiga hälsningar
Sussie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0