Lagen om all jävlighet

I morse var jag med om att uppleva lagen om all jävlighet, dagen då allt går åt skogen.

Jag gick ut i morgonkylan, -9 grader, för att starta bilen. Behövde inte låsa upp den eftersom låsen har fryst och har inte kunnat användas på 2 veckor. Däremot har låset till huset tjälat igen, men det gick att låsa med lite övertalning.

Bilen var lite småseg att starta, men gick igång. Tur att det var torr kyla, så jag behövde inte skrapa rutorna. När jag precis skulle åka så kom jag på att jag glömt breven som skulle postas på köksbordet. Ner för backen och bråka med huslåset igen för att hämta dem.

Åter i bilen segar vi oss, med billjus som blinkar som ett tivoli, upp för backarna till brevlådorna. Niklas trodde igår att det är en sladd som glappar vid ena framlyktan. Strax efter brevlådorna slocknar framljusen, instrumentbelysningen och bakljusen. Jag tänkte att det är nog glappet som gör det och det börjar väl lysa igen vid nästa grop i vägen. Trodde jag. I stället är jag jättenära att åka i diket!!

Ringer Niklas som är på sitt jobb och hade häcken full eftersom det är högsäsong med potatis just nu. Han får slänga sej i sin bil och åka 2,5 mil för att hjälpa mej hem med min bil. Sen fick jag skjutsa honom till jobbet, för att sedan åka till mitt jobb 1,5 mil från hans jobb. Trots allt strul var jag bara 20 minuter sen.

Nu har jag Niklas bil och ska iväg och hämta honom kl 16.

Fattas bara att jag fastnar i backen och inte kommer loss...

Hoppas i alla fall att resten av dagen går bättre!

Nu ska jag kolla runt på bilannonser, måste nog ge min gamla Nisse semester till i vår. Kan ju inte köra mörklagd i djupa skogarna...

Ha det bra och håll koll på era billyktor!!

//SussieNisse får gå i ide tills vårdagarna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0