Inbrott

Så var det dags igen. Natten till igår var det inbrott på jobbet. Andra gången på två veckor. Bara småsaker stulet, men nergrisat till tusen. Skåp och lådor var genomsökta, grejor slängda huller om buller på golvet. Ketchup, senap och spraygrädde var sprutat över väggar, golv och möbler. Kaffet utslängt på golvet, kryddor över möbler. Glas och kannor sönderslagna.

För andra gången i rad tog sej vandalerna in på samma sätt, genom väggen. Jättesmart att bygga gipsväggar mellan två olika verksamhetslokaler och lämna ett tomrum till en tredje lokal som tydligen har "svängdörrar" och fritt tillträde för vem som helst som är ute i oärliga ärenden.

På andra sidan väggen ligger Årby Tobaks lunchrum. Där står kassaskåpet. För andra gången på två veckor blev kassaskåpet uppbrutet. Denna gång saknas ca 50000 kronor enligt Eskilstuna Kuriren.

Nu till roligare saker!

Dagarna börjar närma sej då Blakkur och Saga flyttar "hem" från Asphult. På söndag kväll är det beräknat att de ska få flytta till sitt nya hem. Har idag varit och packat ner lite av deras saker och hängt in i vår sadelkammare. Blakkur ska inte behöva dra all utrustning på sin vagn när han flyttar.

Boxarna är redan klara för inflyttning. Torven ligger på golvet, krubbor och fönster är rengjorda och vattenhinkarna är skurade. Stängslet till hagen är kollat och godkänt, höet är under tak. Allt klart för inflyttning.

Ha det bra!
//Sussie

Kommentarer
Postat av: Helena

Inge bra och skriva var kassaskåpe stå!

2009-09-03 @ 16:32:00
Postat av: Sussie

Inte mitt kassaskåp, dessutom vet nog alla skummisar i området redan var det finns...

2009-09-03 @ 18:46:03
Postat av: Helena

Men det är ju elakt mot andra att säga var kassaskåpe stå! Men jag är en fredligt lagd männska så..

2009-09-06 @ 20:07:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0