Presentation Sussie och Niklas

Susanne Andersson

Född:
1971 i Eskilstuna, uppväxt i Torshälla
Bor: På landet utanför Kjula (Eskilstuna)
Sambo med Niklas


Jag arbetar som undersköterska i hemvården inne i Eskilstuna. Ett jobb som jag faktiskt börjar att tröttna på. Om det inte vore för jobbarkompisarna och en del vårdtagare, så skulle jag ha gett upp för länge sedan. När man har arbetat inom vården i snart 20 år med alla besparingar som aldrig tar slut, så känner man att man snart inte har något kvar att ge.

Jag har alltid tyckt om djur, vi har alltid haft husdjur hemma. Det började med två undulater, senare blev det katt. Jag har även haft en del andra smådjur som hamstrar, kanin, marsvin, möss och akvariefiskar. Numera har vi tre katter, fyra hästar och en hund.

Mina intressen förutom djuren är veteranbilar och speedway. Tyvärr gick Eskilstunas stolthet Smederna i konkurs i år. Jag hoppas att föreningen reser sej och återbildas.

Jag har även varit matchsekreterare på Torshälla bandys hemmamatcher, men slutade med det när den dåvarande styrelsen röstade för en hopslagning mellan Torshälla bandy och Eskilstuna Bandysällskap. Det skär i en gammal Torshällabos hjärta när saken kommer på tal. Det är som att var sosse/moderat och att få höra att sossar och moderater skulle slå ihop sina partier...

 

Niklas Forsberg

Född:
1972 i Malmö, uppväxt utanför Skurup
Bor: På landet utanför Kjula
Sambo med Sussie

Arbetar hos en potatis- och spannmålsodlare utanför Kjula.

Niklas är mekartypen. Han har alltid gillat att laga och bygga saker och är inte den som är rädd för att bli "skitig". Att kunna laga våra bilar är bra, det blir inte så stora reparationskostnader då.

Niklas tycker även om att pyssla med djuren. Hunden älskar när han duschar och borstar henne. Att det slinker ner en korv i hennes strupe då och då har vi lite överseende med...

Han har även byggt en fyrhjulig vagn till Blakkur.

Niklas vill gärna bo på landet där det inte finns så många grannar att störa med motorsågar, slipmaskiner och andra maskiner som är bra att ha, men som låter högt.

Han önskar sej en traktor i present.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0