Torshälla marknad och andra saker

Hallå där!

Denna helg har inte hänt så mycket.

I synnerhet inte med hästarna. Pga hemvärnsövning i skogarna runt omkring så har de bara fått gå i hagen och ha det bra. Det är ju inte så kul att rida om det plötsligt avlossas en salva av en k-pist eller nåt. Dessutom har Blakkur jättedåliga skor och jag vill inte göra så mycket innan han har fått nya.

Igår var Niklas och jag och köpte en digitalkamera. Nu slipper vi vara beroende av andra om vi ska ta bilder. Tack Tobias för att du lånat ut kameran i tid och otid till din moster!!! Nu slipper du!

Vi var också och besökte Torshälla marknad. Där fick en bekant från idrottsföreningen Torshälla Nyby IS ta emot årets Birgerstatyett. Grattis Edmund Öhman!!!

På marknaden köpte vi det sedvanliga, polkagrisstänger (fast med lakritssmak), marknadskonfekt och lite annat ätbart. Jag köpte också en jättefin skylt med en kossa på att hänga på toadörren. Tog även en tur upp till fängelsecellerna i rådhuset.

När vi ändå var i Torshälla så passade vi på att besöka min pappa och farbror. Min jobbarkompis bjöd oss alla på tårta, Amarant special. Mums!! Tack Ida!!

Ha det bra!
//Sussie


Tors Bockar, skulptur av Allan Ebeling
Torshälla RådhusKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0