Svacka

Känner att jag just nu befinner mej i en liten svacka.
Inget känns roligt.
 
Hinner inte med hästen, ibland undrar jag varför jag egentligen har honom kvar.
 
Kattungen är jobbig emellanåt, full rulle framför fötterna på en, så man snubblar sej fram.
 
Städning är ju aldrig kul, i synnerhet inte när ryggen värker, nacken protesterar lika högt som dammsugaren tjuter, man känner att en ny tennisarm är på gång (känner igen symptomen från förra gången)...
 
Niklas jobbar mycket övertid, så allt hemjobb ligger över mej nu, handling, städning, disk, matlagning... Vi ser knappt varann. Vi ses typ när vi lägger oss och när någon av oss åker till jobbet på morgonen.
 
Missförstå mej inte nu. Jag älskar mina djur och skulle absolut inte vilja vara utan dem! Skulle nog inte klara mej utan katternas gosiga kurrande och kel. Blakkur ska jag åka till om en stund, men tyvärr försvann orken till ridning vid dammsugningen nyss. Men jag ska rykta honom och smörja exemet. Kanske pussa lite på honom också.
 
Han klarar sej utan min motion idag. Han gick en lektion i paddocken med ena medryttaren igår och ska få knalla ut i skogen i morgon med en annan tjej.
 
I morgon är en annan dag. Då ska jag och tjejkompisarna åka på en shoppingtur till, för dem, okänd ort. Det ser jag fram emot!!!
 
/Sussie

Kommentarer
Postat av: Maris

Jobbigt med svackan, hoppas det vänder snart! Jag ser oxå fram mot i morgon! Ska bli jättekul att slå ihjäl några timmar tillsammans med goda vänner!

2012-09-21 @ 22:28:20
Postat av: Eija

Tack för idag, det var kanon trevligt!! Kram på dig.

2012-09-22 @ 21:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0